product
2447Lhådös Klinker Sheridan - Svart 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/lhados-klinker-sheridan-svart-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Klinker-Sheridan-Svart-15x15-cm.jpgInStock460SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/schackmonstrat-klinkerKlinkerserien Sheridan är en klinker i ett litet format med klassisk gammeldags antiksvart färg som går att lägga som både golv och vägg. Serien består av en antikvit och en antiksvart i 15x15 cm och fungerar bra att lägga ett schackrutigt golv. Tjockleken är ca 9mm. <B>OBS! Glöm ej att köpa hälften svarta och hälften vita.</B><br> <B>Yta:</B> Matt <B>Skiftar i nyans:</B> Nej <B>Laserskuren:</B> Ja <B>Golvvärme:</B> Ja <B>Frostsäker:</B> Ja <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Skötselråd:</B> Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <BR> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a>614
Lhådös Klinker Sheridan - Svart 15x15 cm
Lhådös Klinker Sheridan - Svart 15x15 cm
Lhådös Klinker Sheridan - Svart 15x15 cm

Lhådös Klinker Sheridan - Svart 15x15 cm

lhados
460 SEK / m2
614 SEK / m2

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 44160

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinkerserien Sheridan är en klinker i ett litet format med klassisk gammeldags antiksvart färg som går att lägga som både golv och vägg. Serien består av en antikvit och en antiksvart i 15x15 cm och fungerar bra att lägga ett schackrutigt golv. Tjockleken är ca 9mm.
OBS! Glöm ej att köpa hälften svarta och hälften vita.
Yta: Matt Skiftar i nyans: Nej Laserskuren: Ja Golvvärme: Ja Frostsäker: Ja Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Skötselråd: Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop