product
6704Konradssons Fasad Grön Verde 7,5x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-fasad-gron-verde-75x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Fasad-Gron-Verde-7-5x15-Inspirationsbild.jpgInStock1226SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-7-5x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gront-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattorFasad är en klassisk kakelplatta från Konradssons Kakel. Fasad Verde är en smaragdgrön platta som är fasad runt kanterna och passar utmärkt till både kök och badrum. För en rustik och gammaldags känsla så rekommenderas läggning i förband/tegelsättning och för en modern känsla sätts plattorna med raka fogar dvs rakt under varandra. Kombinera gärna den smaragdgröna plattan med de härliga dekorplattorna artikel 8065 för kök och 8066 för badrum. Serien finns i flera olika färger och går bra att kombinera med olika färger. 1226
Konradssons Fasad Grön Verde 7,5x15 cm
Konradssons Fasad Grön Verde 7,5x15 cm
Konradssons Fasad Grön Verde 7,5x15 cm

Konradssons Fasad Grön Verde 7,5x15 cm

Konradssons
1226 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7808

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fasad är en klassisk kakelplatta från Konradssons Kakel. Fasad Verde är en smaragdgrön platta som är fasad runt kanterna och passar utmärkt till både kök och badrum. För en rustik och gammaldags känsla så rekommenderas läggning i förband/tegelsättning och för en modern känsla sätts plattorna med raka fogar dvs rakt under varandra.
Kombinera gärna den smaragdgröna plattan med de härliga dekorplattorna artikel 8065 för kök och 8066 för badrum. Serien finns i flera olika färger och går bra att kombinera med olika färger.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm7,5x15
YtaBlank
FärgGrön
Tjocklek i mm8
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop