• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7160Centro Paris Biselado Vit 7,5x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/hansa-keramik-biselado-kakel-vit-75x150-mm-7160?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Paris-Biselado-Vit-7-5x15-cm-Stonefactory.jpgInStock559SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-7-5x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelParis Biselado från Centro är en tidlös klassiker för kök och badrumsväggar. Kärt barn har många namn och det stämmer, den här serien kakelplattor kallas Biselado, fasad, metrokakel och pariskakel. Den fasade kakelplattas ses ofta på väggar i tunnelbanan i storstäder som London, Paris och New York och är mycket fin att kombinera med vanliga vita kakelplattor i samma format eller tillsammans med en annan tidlös klassiker, Carraramarmorn. <P> Serien finns i flera färger och den vita varianten finns även i en 10x20 cm storlek, som går bra att att kombinera med.744

Centro Paris Biselado Vit 7,5x15 cm

Detta är en riktig klassiker som passar i bra i många svenska hem och är ett förstahandsval när det kommer till lantliga kök och sekelskifteshus.
centro
559 SEK / m2
744 SEK / m2

Artikelnummer: 111311

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop