product
7159Centro Paris Biselado Vit 10x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/hansa-keramik-biselado-kakel-vit-10x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Paris-Biselado-Vit-10x20-cm-Stonefactory.jpgInStock423SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelParis Biselado från Centro är en tidlös klassiker för kök och badrumsväggar. Kärt barn har många namn och det stämmer, den här serien kakelplattor kallas Biselado, fasad, metrokakel och pariskakel. Den fasade kakelplattas ses ofta på väggar i tunnelbanan i storstäder som London, Paris och New York och är mycket fin att kombinera med vanliga vita kakelplattor i samma format eller tillsammans med en annan tidlös klassiker, Carraramarmorn. <P> Serien finns i flera färger och den vita varianten finns även i en 7,5x15 cm storlek, som går bra att att kombinera med.563

Centro Paris Biselado Vit 10x20 cm

Detta är en riktig klassiker som passar i bra i många svenska hem och är ett förstahandsval när det kommer till lantliga kök och sekelskifteshus.
centro
423 SEK / m2
563 SEK / m2

Artikelnummer: 111662

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop