• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
409Konradssons Kakel Fasad vit blank listelo 2 3x20https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/fasad-vit-blank-listelo-2-3x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fasad-vit-blank-listelo-2_544.jpgInStock44SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister/inomhus<p>Fasad serien är en kakelplatta av högsta kvalitet. Fasadserien är en populär och välkänd produkt och samtliga produktbilder ger en så rättvis bild som möjligt av hur kakelplattan faktiskt ser ut i verkligheten så att ni kan känna er trygga med att bilderna överenstämmer med det som faktiskt levereras hem. Den rejäla fasningen skapar en lantlig härlig känsla som är utmärkt för den som vill skapa en mysfaktor i en köksmiljö eller varför inte i en badrumsmiljö.</p> 49

Konradssons Kakel Fasad vit blank listelo 2 3x20

Fasad serien är en oerhört populär kakelserie som används flitigt i kök men även i badrum. Ytan är har en prismad fasning som ger ett snyggt djup i varje kakelplatta.
konradssons
44 SEK / st.
49 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 8064

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory