• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
417Fasad mellanblå 5x15https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/fasad-mellanbla-5x15?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fasad-mellanbla-5x15_552.jpgInStock25SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister<p>Fasad serien är en kakelplatta av högsta kvalitet. Fasadserien är en populär och välkänd produkt och samtliga produktbilder ger en så rättvis bild som möjligt av hur kakelplattan faktiskt ser ut i verkligheten så att ni kan känna er trygga med att bilderna överenstämmer med det som faktiskt levereras hem. Den rejäla fasningen skapar en lantlig härlig känsla som är utmärkt för den som vill skapa en mysfaktor i en köksmiljö eller varför inte i en badrumsmiljö.</p> <p><strong>Produktpecifikation:</strong></p> <p>Färg: Mellanblå</p> <p>Mått: <span>5x15</span></p> <p>Tjocklek: 8 mm (på den tjockaste lagret)</p> <p>Leveraras hela Sveige: 3-5 arbetsdagar</p> <p>Tips: För den som vill ha en lantlig känsla rekomenderar vi att lägga Fasad serien med kakelplattorna överlappande. För den som vill ha en mer stilren look kan denna serie även läggas med raka linjer som lämpar sig mer i en stilren badrumsmiljö.</p>25

Fasad mellanblå 5x15

Fasad serien är en oerhört populär kakelserie som används flitigt i kök men även i badrum. Ytan är har en prismad fasning som ger ett snyggt djup i varje kakelplatta. I rutan nedan väljer ni antal kvm ni vill beställa.
konradssons
25 SEK / st.

Artikelnummer: 7311

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop