• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4720Shining Carrara Vit Blank Fiskbensparkett ark 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/shining-carrara-vit-blank-fiskebensparkett-ark-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Herringbone-Fiskbensparkett-Carrara-klinker.pngInStock3490SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/kakel-vaggplattor/franskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelKlassiskt mönster med fiskbensläggning. Den snyggaste carrara inspirerade granitkeramiken på marknaden idag. En vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en carraramarmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en ljus grundton och vacker skiftande marmorering i ljusgrå härlig färg. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Detta tack vare den moderna teknik med digital tryckteknik baserat på äkta förlagor. Denna platta finns i polerad (blank) och slipad (matt). <B>Storlek:</B> Ark om 30 x 30 cm <B>Yta:</B> Blank polerad <B>Skiftar i nyans:</B> Ja <B>Laserskuren:</B> Ja <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Går att köpa per m2:</B> Ja <B>Leverans:</B> Beställningsvara levereras till hela Sverige, 5-12 arbetsdagar.3490

Shining Carrara Vit Blank Fiskbensparkett ark 30x30

Fiskbensmönster

Nyhet! Fiskbenspakett som är otroligt lik äkta Carraramamor fast att det är en grantkeramik. Fördelen är att granitkeramiken är betydligt hårdare, repfri samt helt underhållsfri. Man får helt enkelt en kvalitetsplatta som ser ut som en äkta marmor fast med med perfektion, dvs utan naturstens små defekter och porer som annars kan förekomma i äkta marmor. Dessutom fraktfri hemleverans!
3490 SEK / m2

Artikelnummer: ST-4500SC11

Enhet: m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop