product
4720Shining Carrara Vit Blank Fiskbensparkett ark 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/shining-carrara-vit-blank-fiskebensparkett-ark-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Herringbone-Fiskbensparkett-Carrara-klinker.pngInStock3490SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/kakel-vaggplattor/franskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelKlassiskt mönster med fiskbensläggning. Den snyggaste carrara inspirerade granitkeramiken på marknaden idag. En vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en carraramarmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en ljus grundton och vacker skiftande marmorering i ljusgrå härlig färg. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Detta tack vare den moderna teknik med digital tryckteknik baserat på äkta förlagor. Denna platta finns i polerad (blank) och slipad (matt). <B>Storlek:</B> Ark om 30 x 30 cm <B>Yta:</B> Blank polerad <B>Skiftar i nyans:</B> Ja <B>Laserskuren:</B> Ja <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Går att köpa per m2:</B> Ja <B>Leverans:</B> Beställningsvara levereras till hela Sverige, 5-12 arbetsdagar.3490
Shining Carrara Vit Blank Fiskbensparkett ark 30x30

Shining Carrara Vit Blank Fiskbensparkett ark 30x30

Fiskbensmönster

Nyhet! Fiskbenspakett som är otroligt lik äkta Carraramamor fast att det är en grantkeramik. Fördelen är att granitkeramiken är betydligt hårdare, repfri samt helt underhållsfri. Man får helt enkelt en kvalitetsplatta som ser ut som en äkta marmor fast med med perfektion, dvs utan naturstens små defekter och porer som annars kan förekomma i äkta marmor. Dessutom fraktfri hemleverans!
3490 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: ST-4500SC11

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klassiskt mönster med fiskbensläggning. Den snyggaste carrara inspirerade granitkeramiken på marknaden idag. En vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en carraramarmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en ljus grundton och vacker skiftande marmorering i ljusgrå härlig färg. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Detta tack vare den moderna teknik med digital tryckteknik baserat på äkta förlagor. Denna platta finns i polerad (blank) och slipad (matt).
Storlek: Ark om 30 x 30 cm Yta: Blank polerad Skiftar i nyans: Ja Laserskuren: Ja Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Går att köpa per m2: Ja Leverans: Beställningsvara levereras till hela Sverige, 5-12 arbetsdagar.

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop