• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6385Marmor Carrara Polished Fasad Beveled 50x100x10 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/carrara-polished-fasad-beveled-75x150?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Marmor-Carrara-Polished-Fasad-Beveled-50x100x10-mm-Stonefactory.pngInStock1400SEK/inomhus/marmor/inomhus/marmormosaik/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattor/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-ovriga-storlekarMed Bianco Carrara marmor får du det bästa av Italien. En nyhet exklusivt hos Stonefactory. Kombinera gärna med en krukväxt basilika, och en flaska olivolja och balsamvinäger för att få en Vapianokänsla. Denna marmormosaik fungerar självklart lika bra i våtrum så som dusch och badrum. <p>Mått ca: 50x100 mm i ark om 305x309 mm för enkel och snabb montering</p> <p>Fasning: Ja, en rejäl fasning precis som den typiska biselado plattan</p> <p>Frakt tillkommer på denna vara</p>1400

Marmor Carrara Polished Fasad Beveled 50x100x10 mm

Säljs per förp

Exklusiv Fasad Bianco Carrara marmor från Italien. Den vackra vita polerade (blanka) ytan har en snygg fasning och grå ådror som skapar en levande och exklusiv yta. Fyll i antalet paket ni vill beställa. Varje paket innehåller 10st ark vilket motsvarar 0,94m2.


1400 SEK / förp.
1490 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.94m2

Artikelnummer: BCBEVELLED

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory