product
6639Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister/bricmate-m-skirting-swedish-green-72x596-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-M-Skirting-Swedish-Green-72x596-Stonefactory_se.pngInStock1043SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister/inomhusSwedish Green från Bricmate ären granitkeramik som har efterliknats den svenska gröna marmorn. Serien finns i flera storlekar som dessutom är en lagervara. Den vackra plattan är inspirerad av svensk marmor, troligtvis den finaste svenska naturstenen som vi har. Naturligtvis har även plattan naturliga skiftningar i färg och nyans, för att vara så lik den svenska marmorn som möjligt vilket har varit möjligt tack vare den senaste tekniken vid framställandet i Italien. Granitkeramiken har flera positiva egenskaper, exempelvis är den reptålig och underhållsfri vilket är en stor fördel i hårt belastade ytor som publika miljöer, en hall eller ett badrum. 1390
Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)
Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)
Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)
Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)
Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)

Bricmate M Skirting Kolmården Swedish Green 72x596 (mm)

Bricmate
1043 SEK / förp.
1390 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 38109

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Swedish Green från Bricmate ären granitkeramik som har efterliknats den svenska gröna marmorn. Serien finns i flera storlekar som dessutom är en lagervara.
Den vackra plattan är inspirerad av svensk marmor, troligtvis den finaste svenska naturstenen som vi har. Naturligtvis har även plattan naturliga skiftningar i färg och nyans, för att vara så lik den svenska marmorn som möjligt vilket har varit möjligt tack vare den senaste tekniken vid framställandet i Italien. Granitkeramiken har flera positiva egenskaper, exempelvis är den reptålig och underhållsfri vilket är en stor fördel i hårt belastade ytor som publika miljöer, en hall eller ett badrum.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm7,2x59,6
YtaMatt
FärgMarmorinspirerad Grön
Tjocklek i mm9
Antal St10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop