product
11768Arredo Kakel Elvana Nero List 50x400 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister/arredo-kakel-elvana-nero-list-50x400-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-kakel-elvana-nero-list-50x400-mm-stonefactory.jpgInStock59SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kakellister-lister/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattorElvana Nero är en kakelplatta i enkel tidlös design. Används på väggar inomhus. <p> Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 70
Arredo Kakel Elvana Nero List 50x400 mm
Arredo Kakel Elvana Nero List 50x400 mm

Arredo Kakel Elvana Nero List 50x400 mm

arredo
Kakellist i tidlös design.
59 SEK / st.
70 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 255018

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Elvana Nero är en kakelplatta i enkel tidlös design. Används på väggar inomhus.

Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cmList 5x40
YtaBlank
FärgSvart
Tjocklek i mm8
Antal St1
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop