• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
68840Tenfors Kakel Peronda Argila Pasadena Vit 7,5x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/tenfors-kakel-peronda-argila-pasadena-vit-7-5x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Kakel-Peronda-Argila-Pasadena-Vit-7-5x30-cm.jpgInStock338SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-75x30-cmKakel Peronda Argila Pasadena Vit 7,5x30 cm är ett vitt kakel med ett vackert diskret mönster som varierar från platta till platta. Ytan är blank och lätt ojämn för ens häftig effekt. Vackert att sätta i ett fiskbensmönster eller vertikalt. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i>450
-25%

Tenfors Kakel Peronda Argila Pasadena Vit 7,5x30 cm

Kakel Peronda Argila Pasadena Vit 7,5x30 cm är ett vitt kakel med ett vackert diskret mönster som varierar från platta till platta. Ytan är blank och lätt ojämn för ens häftig effekt.
tenfors
338 SEK / st.
450 SEK / st.
676 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.50m2

Artikelnummer: P-21100

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory