• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Kakel 7,5x15 cm

Ska du kakla köket? Vad spännande att du tittar på kakel i storleken 7,5x15. Det innebär att ni troligtvis letar ett kakel till ert kök. Här kommer vi ge er lite tips på vad ni kan tänka på. Fundera över vilken känsla ni vill att ert kök ska ha. Är ni ute efter en lantlig känsla, då är fasat vitt kakel ett bra alternativ tex. Biselado eller Fasad.

Eller är du kanske en passionerad matlagare? Då kanske du är ute efter en mer rustik bistrokänsla. Då kan du använda antingen en fasad vit platta eller en slät vit platta så som tex. Santana, Haddock eller Bistro med mörka fogar och gärna monterade med överlappande fogar. Denna finns även som ett vågigt alternativ som heter Cotton.

Utöver detta hittar ni även plattor med en handlagen känsla med ett brett spektrum av färger och kulörer. Sa vi föresten att samtliga dessa plattor även går att lägga i ett badrum? Ja, det går nämligen utmärkt det med.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory