product
4774Hero Marmo 60x60 Blackhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/hero-marmo-60x60-black?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hero-Marmo-Black.pngInStock829SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktMarmo serien från Hero Kakel är en högblank granitkeramik. Plattorna skapar en känsla av lyx och elegans och fungerar bra att lägga som schakrutigt golv. Marmo från Hero Kakel är en granitkeramik med en högblank yta som skapar en känsla av lyx och elegans. Går utmärkt att lägga plattorna som ett schakrutigt golv med att kombinera de svarta och vita plattorna tillsammans. Serien är både frostsäker och rakskuren. <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Yta:</B> Högblank <B>Halkdämpande yta:</B> Nej <B>Kalibrerad:</B> Ja <B>Frostsäker:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Leverans:</B> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.829
Hero Marmo 60x60 Black
Hero Marmo 60x60 Black

Hero Marmo 60x60 Black

HEROKAKEL
829 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GMA29

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marmo serien från Hero Kakel är en högblank granitkeramik. Plattorna skapar en känsla av lyx och elegans och fungerar bra att lägga som schakrutigt golv.
Marmo från Hero Kakel är en granitkeramik med en högblank yta som skapar en känsla av lyx och elegans. Går utmärkt att lägga plattorna som ett schakrutigt golv med att kombinera de svarta och vita plattorna tillsammans. Serien är både frostsäker och rakskuren. Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Högblank Halkdämpande yta: Nej Kalibrerad: Ja Frostsäker: Ja Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeHero Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop