product
4880Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/baita-sun-rect-morkbrun-matt-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Baita-sun-rect-morkbrun-matt-60x60-.pngInStock1108SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/trakakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhusBaita är en otroligt spännande klinkerserie från Konradssons. Plattorna har en matt yta med härlig trästruktur struktur av årsringar. Plattorna har genuin känsla av trä och med sitt mönster skapar de ett varmt och ombonat golv. Serien är laserskuren och kan sättas med minimal fog. Plattorna är frostsäkra och tåliga och kan sättas på både golv och vägg i badrum, kök, tvättstuga, hall, källare, på uteplats och balkong. Denna serien passar bra i både tradtionella, gammaldags och moderna miljöer. Finns i fyra färger: gråbrun, brun, mörkbrun och grå.</p> 1108
Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60
Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60
Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60
Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60
Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60

Konradssons Baita sun rect mörkbrun matt 60x60

konradssons
1108 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6181

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Baita är en otroligt spännande klinkerserie från Konradssons. Plattorna har en matt yta med härlig trästruktur struktur av årsringar. Plattorna har genuin känsla av trä och med sitt mönster skapar de ett varmt och ombonat golv. Serien är laserskuren och kan sättas med minimal fog. Plattorna är frostsäkra och tåliga och kan sättas på både golv och vägg i badrum, kök, tvättstuga, hall, källare, på uteplats och balkong. Denna serien passar bra i både tradtionella, gammaldags och moderna miljöer. Finns i fyra färger: gråbrun, brun, mörkbrun och grå.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgMörkbrun
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop