product
6449Lhådös Pepperland Grå 30x60cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/lhados-pepperland-gra-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Pepperland-Miljobild-Stonefactory.jpgInStock314SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhusEn snygg grå keramisk platta från Lhådös kakel. Den här plattan är både slitstark och frosttålig och passar därför utmärkt i husets mer aktiva områden så som vid poolen eller i köket. Den skiftar i nyans och ser därför väldigt levande ut. 419
Lhådös Pepperland Grå 30x60cm
Lhådös Pepperland Grå 30x60cm

Lhådös Pepperland Grå 30x60cm

lhados
314 SEK / m2
419 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 57600

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg grå keramisk platta från Lhådös kakel.
Den här plattan är både slitstark och frosttålig och passar därför utmärkt i husets mer aktiva områden så som vid poolen eller i köket. Den skiftar i nyans och ser därför väldigt levande ut.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm8
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop