product
8807Konradssons Diesel Industri Glass Kakel Grön Blank 20x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x60-cm/konradssons-diesel-industri-glass-kakel-gron-blank-20x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-diesel-industri-glass-kakel-gron-blank-20x60-cm-stonefactory(1).jpgInStock799SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/gront-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x60-cmMed Diesel Industri har olika texturer kombinerats för att uppnå en unik effekt. Glas med varierad struktur har blandats med plattor med krackelerad yta. Runt plattorna är som en list som påminner om rostat stål. Resultatet blir en postmodern vägg som liknar en industrifasad. Finns att köpa i färgerna grå, grön, stålgrå och vit! Observera att plattorna kommer med mixade ytor! Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie! 799
Konradssons Diesel Industri Glass Kakel Grön Blank 20x60 cm
Konradssons Diesel Industri Glass Kakel Grön Blank 20x60 cm

Konradssons Diesel Industri Glass Kakel Grön Blank 20x60 cm

konradssons
799 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5837

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med Diesel Industri har olika texturer kombinerats för att uppnå en unik effekt. Glas med varierad struktur har blandats med plattor med krackelerad yta. Runt plattorna är som en list som påminner om rostat stål. Resultatet blir en postmodern vägg som liknar en industrifasad. Finns att köpa i färgerna grå, grön, stålgrå och vit! Observera att plattorna kommer med mixade ytor!
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm20x60
YtaBlank
FärgGrön
Tjocklek i mm7
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop