product
4926Konradssons Terra avorio hexagon beige matt 21,6x25 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/konradssons-terra-avorio-hexagon-beige-matt-216x25-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Terra-avorio-hexagon-beige-matt-21-6x25-cm-Stonefactory.pngInStock1075SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhusTerra hexagon är en serie med terrakotta och cementeffekter. Äntligen en platta där du kan leka med inredningskänslorna och skapa en unik och levande miljö. En melerad och varm klinkerserie i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart. Plattorna finns i formaten kvadrat och hexagon. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att falla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong. 1075
Konradssons Terra avorio hexagon beige matt 21,6x25 cm

Konradssons Terra avorio hexagon beige matt 21,6x25 cm

konradssons
1075 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4717

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terra hexagon är en serie med terrakotta och cementeffekter. Äntligen en platta där du kan leka med inredningskänslorna och skapa en unik och levande miljö. En melerad och varm klinkerserie i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart.
Plattorna finns i formaten kvadrat och hexagon. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att falla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexagon 21,6x25
YtaMatt
FärgBeige
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop