product
4922Konradssons Maiolica ornamenta grigio dekor blank 20x20https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/konradssons-maiolica-maiolica-ornamenta-grigio-dekor-blank-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/-Maiolica-ornamenta-grigio-dekor-ny-Inspiration-2.jpgInStock645SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattorSnygga mönstrade dekorplattor i flera olika mönster och variationer för den som söker efter franskt kakel, lantligt kakel eller ett handgjort kakel. Konradssons Maiolica är en nästan handgjord kakelserie i 20x20 cm plattor med gammaldags och rustik känsla. I glaseringen har man tagit fram en genuin gammaldags känsla i form av en krackelerad känsla i ytan. Basplattorna finns i färgerna latte, grå, creme och svart. I serien finns tillhörande dekorplattorna har snirkliga och detaljrika motiv eller grafiska mönster inspirerade av spännande mönster som skapar värme och ombonad. Serien kan sättas på vägg i kök och badrum. Välj antal kvm ni vill beställa ovan. 645
Konradssons Maiolica ornamenta grigio dekor blank 20x20
Konradssons Maiolica ornamenta grigio dekor blank 20x20
Konradssons Maiolica ornamenta grigio dekor blank 20x20

Konradssons Maiolica ornamenta grigio dekor blank 20x20

konradssons
645 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5573

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Snygga mönstrade dekorplattor i flera olika mönster och variationer för den som söker efter franskt kakel, lantligt kakel eller ett handgjort kakel. Konradssons Maiolica är en nästan handgjord kakelserie i 20x20 cm plattor med gammaldags och rustik känsla. I glaseringen har man tagit fram en genuin gammaldags känsla i form av en krackelerad känsla i ytan. Basplattorna finns i färgerna latte, grå, creme och svart.
I serien finns tillhörande dekorplattorna har snirkliga och detaljrika motiv eller grafiska mönster inspirerade av spännande mönster som skapar värme och ombonad. Serien kan sättas på vägg i kök och badrum. Välj antal kvm ni vill beställa ovan.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaBlank
FärgMönstrad
Tjocklek i mm7
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop