product
24238Tenfors Marockanskt Kakel Sedfa 15x15 cm (16mm)https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/tenfors-marockanskt-kakel-sedfa-1515-cm-16mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-marockanskt-kakel-sedfa-1515-cm-16mm-stonefactory.se.jpgOutOfStock170SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerMarockanskt kakel Sedfa är en mönstrad cementplatta i svart, offwhite och grått. Plattan kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i entré eller butik. Anpassad för både golv och vägg. De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Plattorna är förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.365
Tenfors Marockanskt Kakel Sedfa 15x15 cm (16mm)
Tenfors Marockanskt Kakel Sedfa 15x15 cm (16mm)

Tenfors Marockanskt Kakel Sedfa 15x15 cm (16mm)

Tenfors
170 SEK / förp.
365 SEK / förp.
630 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.27m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: V15-502

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marockanskt kakel Sedfa är en mönstrad cementplatta i svart, offwhite och grått. Plattan kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i entré eller butik. Anpassad för både golv och vägg.
De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Plattorna är förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm15x15
YtaMatt
FärgMönstrad Svart/Vit
Tjocklek i mm16
m20,27
MaterialCement
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop