product
6068Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/konradssons-forli-blank-dekor-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KonradssonsForliDekor3.pngInStock363SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelDekorplattorna till Forli Vit Blank har fyra klassiskt lantliga mönster i lugna och naturliga färgtoner. Motiven är inspirerade av vårblommor och ser ut att vara handmålade. Forli-serien från Konradssons är en härlig platta som andas hemtrevlig vintage. Ytan är blank med en nött, svedd karaktär utan att plattorna dominerar rummet. Kombinera gärna med tillhörande dekorplattor för att ge en personlig karaktär till väggen. Snygg såväl i kök som badrum, eller varför inte som charmig bordsskiva? Seriens dekorsats ger känslan av att vara handmålad och kommer i fyra olika blominspirerade mönster. 428
Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm
Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm
Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm
Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm
Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm

Konradssons Forli Blank Patch Dekor 15x15 cm

konradssons
363 SEK / m2
428 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3124

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dekorplattorna till Forli Vit Blank har fyra klassiskt lantliga mönster i lugna och naturliga färgtoner. Motiven är inspirerade av vårblommor och ser ut att vara handmålade.
Forli-serien från Konradssons är en härlig platta som andas hemtrevlig vintage. Ytan är blank med en nött, svedd karaktär utan att plattorna dominerar rummet. Kombinera gärna med tillhörande dekorplattor för att ge en personlig karaktär till väggen. Snygg såväl i kök som badrum, eller varför inte som charmig bordsskiva? Seriens dekorsats ger känslan av att vara handmålad och kommer i fyra olika blominspirerade mönster.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm15x15
YtaBlank
FärgMönstrad
Tjocklek i mm6
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop