product
8788Konradssons Diesel Camp Glaze Kakel Blå Blank 10x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/konradssons-diesel-camp-glaze-kakel-bla-blank-10x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-diesel-camp-glaze-kakel-bla-blank-10x30-cm-stonefactory(2).jpgInStock639SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/blatt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktDiesel Camp från Konradssons är en kakelserie i olika ytskikt och i dova färgtoner av vit, grå, svart, grön och blå. Den stilrena blanka blå färgen på Diesel Camp Glaze är varm och kan i kombination med de andra kakelplattorna i serien skapa en myriad av vackra ytor och färgkombinationer i ditt kök eller badrum. Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie! 799
Konradssons Diesel Camp Glaze Kakel Blå Blank 10x30 cm
Konradssons Diesel Camp Glaze Kakel Blå Blank 10x30 cm

Konradssons Diesel Camp Glaze Kakel Blå Blank 10x30 cm

konradssons
639 SEK / m2
799 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5823

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diesel Camp från Konradssons är en kakelserie i olika ytskikt och i dova färgtoner av vit, grå, svart, grön och blå. Den stilrena blanka blå färgen på Diesel Camp Glaze är varm och kan i kombination med de andra kakelplattorna i serien skapa en myriad av vackra ytor och färgkombinationer i ditt kök eller badrum.
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm10x30
YtaBlank
FärgGrå
Tjocklek i mm7
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop