product
8786Konradssons Diesel Camp Canvas Kakel Svart Matt 10x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/konradssons-diesel-camp-canvas-kakel-svart-matt-10x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-diesel-camp-canvas-kakel-svart-matt-10x30-cm-stonefactory.jpgInStock639SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattDiesel Camp från Konradssons är en kakelserie i olika ytskikt och i dova färgtoner av vit, grå, svart, grön och blå. Den stilrena matta svarta färgen på Diesel Camp Canvas är varm och kan i kombination med de andra kakelplattorna i serien skapa en myriad av vackra färgkombinationer i ditt kök eller badrum. Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie! 799
Konradssons Diesel Camp Canvas Kakel Svart Matt 10x30 cm
Konradssons Diesel Camp Canvas Kakel Svart Matt 10x30 cm

Konradssons Diesel Camp Canvas Kakel Svart Matt 10x30 cm

konradssons
639 SEK / m2
799 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5834

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diesel Camp från Konradssons är en kakelserie i olika ytskikt och i dova färgtoner av vit, grå, svart, grön och blå. Den stilrena matta svarta färgen på Diesel Camp Canvas är varm och kan i kombination med de andra kakelplattorna i serien skapa en myriad av vackra färgkombinationer i ditt kök eller badrum.
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna kakelserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm10x30
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm7
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop