product
5538Konradssons Aura Jet Svart Blank 10x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/konradssons-aura-jet-svart-blank-10x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Aura-Jet-Svart-Blank-10x30-cm.jpgInStock608SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhusAura serien från Konradssons är plattor för vägg med handgjort känsla och neutrala nyanser med inspiration av den moderna urbana stilen. Varje enskild platta är unik då de enskilda plattorna har ojämna detaljer. Plattorna finns i storleken 10x30 och i serien finns även en dekorplatta med vackra blommönster som i stil med japanska bläckmålningar. Ett tips är att blanda de olika plattorna i Aura serien för fascinerande kontraster. 608
Konradssons Aura Jet Svart Blank 10x30 cm

Konradssons Aura Jet Svart Blank 10x30 cm

konradssons
608 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6998

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Aura serien från Konradssons är plattor för vägg med handgjort känsla och neutrala nyanser med inspiration av den moderna urbana stilen. Varje enskild platta är unik då de enskilda plattorna har ojämna detaljer. Plattorna finns i storleken 10x30 och i serien finns även en dekorplatta med vackra blommönster som i stil med japanska bläckmålningar.
Ett tips är att blanda de olika plattorna i Aura serien för fascinerande kontraster.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x30
YtaBlank
FärgSvart
Tjocklek i mm7
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop