product
6693Hero Basic White Matte 10x30cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/hero-basic-white-matte-10x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hero-Basic-White-Matte-10x30cm-Miljobild-Hos-Stonefactory_se.pngInStock459SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelSerien Basic är en klassisk vit kakelplatta som finns i både matt och blankt utförande. Kakelplattan används ofta som stänkskydd i köket men den fungerar även lika bra som kakel på vägg i det lilla badrummet. Serien är lätt att kombinera med annat kakel eller mosaik. <B>Storlek:</B> 10x30cm <B>Material/typ:</B> Kakel <B>Yta:</B> Matte <B>Rakskuren:</B> Nej <B>Skiftar i nyans:</B> Nej <B>Tål golvvärme:</B> Nej <B>Frostbeständig:</B> Nej <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Nej <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Leverans:</B> Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. <B>Skötselråd:</B> Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <a href="http://www.herokakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a>459
Hero Basic White Matte 10x30cm
Hero Basic White Matte 10x30cm

Hero Basic White Matte 10x30cm

herokakel
Basic är en klassisk kakelplatta i 10x30cm.
459 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: B1030VM

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Basic är en klassisk vit kakelplatta som finns i både matt och blankt utförande. Kakelplattan används ofta som stänkskydd i köket men den fungerar även lika bra som kakel på vägg i det lilla badrummet.
Serien är lätt att kombinera med annat kakel eller mosaik. Storlek: 10x30cm Material/typ: Kakel Yta: Matte Rakskuren: Nej Skiftar i nyans: Nej Tål golvvärme: Nej Frostbeständig: Nej Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. Skötselråd: Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeHero Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop