product
6764CC Höganäs Arkitekt Wall White Blank 98x298x7 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/cc-hoganas-arkitekt-wall-white-98x298x6-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/CC-Hoganas-Vita-plattor-100x300-mm.pngInStock289SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktArkitekt Wall är en serie kakelplattor för endast vägg och är en ny serie från CC Höganäs som kommit efter den vanliga Arkitekt serien som nog är den mest populära kakelserien från CC Höganäs. Plattan används flitigt av arkitekter till större projekt samt även av privatpersoner till det privata hemmet. Arkitekt en serie med otroligt många nyanser och kan fås i de flesta storlekar. Arkitekt Wall White är framtagen för att komplettera det stora utbudet av vitt kakel men i formatet 10x30 cm. Serien Arkitekt Wall har samma egenskaper som Arkitekt men fungerar endast som väggplattor och gör sig kanske bäst i köksmiljö samt badrumsmiljö. Naturligtvis går det bra att kombinera med plattor från Arkitekt serien. 385
CC Höganäs Arkitekt Wall White Blank 98x298x7 mm
CC Höganäs Arkitekt Wall White Blank 98x298x7 mm

CC Höganäs Arkitekt Wall White Blank 98x298x7 mm

höganäs
289 SEK / m2
385 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1085-0718

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Arkitekt Wall är en serie kakelplattor för endast vägg och är en ny serie från CC Höganäs som kommit efter den vanliga Arkitekt serien som nog är den mest populära kakelserien från CC Höganäs. Plattan används flitigt av arkitekter till större projekt samt även av privatpersoner till det privata hemmet. Arkitekt en serie med otroligt många nyanser och kan fås i de flesta storlekar.
Arkitekt Wall White är framtagen för att komplettera det stora utbudet av vitt kakel men i formatet 10x30 cm. Serien Arkitekt Wall har samma egenskaper som Arkitekt men fungerar endast som väggplattor och gör sig kanske bäst i köksmiljö samt badrumsmiljö. Naturligtvis går det bra att kombinera med plattor från Arkitekt serien.

Specifikationer

VarumärkeCC Höganäs
Storlek i cm9,8x29,8
YtaBlank
FärgVit
Tjocklek i mm7,5
m21
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop