product
6122Konradssons Belle Epoque Gray 10x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/konradssons-belle-epoque-gray-10x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradsson-belle-epoque-gray.JPEGInStock608SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelBelle Epoque är en ny serie kakel från Konradssons Kakel. En mjuk färgton med lätta övergångar gör att kaklet ger en romantisk, inbodd känsla. Med sitt behagliga mönster och glaserade yta get kaklet intryck om att det suttit där en längre tid. Fridfullt och aningen anspråkslöst. Konradssons Belle Epoque serie passar utmärkt i kök där en klassisk miljö eftersträvas. I formatet 10x20 cm.</p> 608
Konradssons Belle Epoque Gray 10x20 cm
Konradssons Belle Epoque Gray 10x20 cm

Konradssons Belle Epoque Gray 10x20 cm

konradssons
608 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8012

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Belle Epoque är en ny serie kakel från Konradssons Kakel. En mjuk färgton med lätta övergångar gör att kaklet ger en romantisk, inbodd känsla. Med sitt behagliga mönster och glaserade yta get kaklet intryck om att det suttit där en längre tid. Fridfullt och aningen anspråkslöst.
Konradssons Belle Epoque serie passar utmärkt i kök där en klassisk miljö eftersträvas. I formatet 10x20 cm.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x20
YtaBlank
FärgGrå
Tjocklek i mm8
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop