• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4777Made By Hand Kakel Vit 11,8x11,8 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/made-by-hand-kakel-vit-118x118-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Made-By-Hand-Kale-Vitt-Handgjort-kakel.pngInStock2495SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/franskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakelÄntligen kakelplattor som är handkapade och stränpressade för att passa renoveringar i äldre fastigheter. Serien heter Made By Hand och har en blankglaserad yta och den handgjorda känslan präglar samtliga plattor för att ta fram den genuina historiska känslan av kakel. <B>Storlek:</b> 11,8 x 11,8 cm <B>Yta:</b> Blank <b>Skiftar i nyans:</b> Ja <b>Laserskuren:</b> Nej, handgjord <b>Passar i kök:</b> Ja <b>Passar i badrum:</b> Ja <b>Golvmaterial:</b> Nej <b>Väggmaterial:</b> Ja <b>Beräknat spill:</b> 5-10% <b>Leverans:</b> Levereras till hela Sverige, Beställningsvara ca 10 arbetsdagar.2700
-8%

Made By Hand Kakel Vit 11,8x11,8 cm

Handgjort kakel

Detta är kakelplattan för den som söker en äkta handjord platta. Hela serien är handkapade och strängpressade för hand. Ytan är blankglaserad för att ge dessa kakelplattor det rätta exklusiva utseendet.
2495 SEK / m2
2700 SEK / m2

Artikelnummer: HK-515EKV4

Enhet: m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory