product
27301Hill Ceramic Mosaik Shanon Ljusgrå Matt Rund 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/hill-ceramic-mosaik-shanon-ljusgra-matt-rund-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-mosaik-shanon-ljusgra-matt-rund-30x60-cm-stonefactory.se.jpgInStock303SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattShanon kakel 30,0x60,0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Shanon är matt ljusgrå yta med en rund kant samt en yta med metall textur. Det nominella måttet på detta kakel är 300x600 mm. och har en ljusgrå färgton. Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis hall och badrum. Shanon är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.410
Hill Ceramic Mosaik Shanon Ljusgrå Matt Rund 30x60 cm
Hill Ceramic Mosaik Shanon Ljusgrå Matt Rund 30x60 cm

Hill Ceramic Mosaik Shanon Ljusgrå Matt Rund 30x60 cm

hill
303 SEK / st.
410 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLAR6515

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Shanon kakel 30,0x60,0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Shanon är matt ljusgrå yta med en rund kant samt en yta med metall textur. Det nominella måttet på detta kakel är 300x600 mm. och har en ljusgrå färgton. Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis hall och badrum. Shanon är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cmStavmosaik
YtaMatt
FärgLjusgrå
Tjocklek i mm9
Antal St7/Frp
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop