• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
483Hero Kakel Biselado Fasad Vit 10x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/hero-kakel-biselado-fasad-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Biselado-fasat-kakel.jpgInStock690SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattor<p><span>Biselado är ett klassiskt kakel med fasade kanter som passar perfekt för till exempel köket.</span></p> <p><strong>Produktpecifikation:</strong></p> <p>Färg: Vit</p> <p>Mått:  10x20 cm</p> <p>Tjocklek: 8 mm (på den tjockaste lagret)</p> <p>Leveraras hela Sveige: 3-6 arbetsdagar</p> <p>Tips: För den som vill ha en lantlig känsla rekomenderar vi att lägga Biselado serien med kakelplattorna överlappande. För den som vill ha en mer stilren look kan denna serie även läggas med raka linjer som lämpar sig mer i en stilren badrumsmiljö.</p> <p><strong>Om leverantören: </strong>​Hero Kakel är det självklara valet för er som vill bygga med långsiktiga, lönsamma och konkurrenskraftiga material. Hero Kakels produkter importeras direkt från några av världens främsta fabriker. De väljer noggrant ur fabrikernas sortiment och köper endast ​in de bästa och mest prisvärda produkterna.690

Hero Kakel Biselado Fasad Vit 10x20 cm

Biselado från Hero Kakel är en oerhört prisvärd och populär kakelserie som används flitigt i kök men även i badrum. Ytan är har en prismad fasning som ger ett snyggt djup i varje kakelplatta. I rutan ovan väljer ni antal kvm ni vill beställa.

HEROKAKEL
690 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 1020BBLA

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory