• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
17947Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/tilemaster-kakel-metro-emerald-10x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kakel-metro-emerald-10x20-5.jpgInStock183SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gront-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattorFasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor, vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 100×200 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg. <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Grön</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td> 10x20</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>11 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>0,8</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>40</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rund</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>Inomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>275
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20

Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20

tilesrus
Kakel Metro Emerald är ett blankt, mörkgrönt fasat kakel.
183 kr
275 kr
229 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 0.8m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 880113

Enhet: förp.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Fasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor, vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 100×200 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg.


Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Grön
Yta: Blank
Storlek: 10x20
Tjocklek: 11 mm
m2/förpackning: 0,8
Antal/förpackning: 40
Kant: Rund
Tål Golvvärme: Nej
Lämpar sig till: Vägg
Användningsområde: Inomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,8
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop