product
17947Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/tilemaster-kakel-metro-emerald-10x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kakel-metro-emerald-10x20-5.jpgOutOfStock183SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gront-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattorFasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor, vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 100×200 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg. <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Grön</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Blank</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td> 10x20</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>11 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>0,8</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>40</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rund</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>Inomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>275
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20
Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20

Tilemaster Kakel Metro Emerald 10X20

tilesrus
Kakel Metro Emerald är ett blankt, mörkgrönt fasat kakel.
183 SEK / förp.
275 SEK / förp.
229 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.80m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: 880113

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor, vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 100×200 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg.


Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Grön
Yta: Blank
Storlek: 10x20
Tjocklek: 11 mm
m2/förpackning: 0,8
Antal/förpackning: 40
Kant: Rund
Tål Golvvärme: Nej
Lämpar sig till: Vägg
Användningsområde: Inomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeTilemaster
Storlek i cm10x20, fasat kakel
YtaBlank
FärgGrön
m20,8
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop