• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3715Konradssons Vanue Metall Svart 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/konradssons-vanue-metall-svart-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Vanue-svart-metall_6144.jpgInStock854SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus<p>Konradssons Vanue Metall Svart 10x10 cm är en rustik platta med inslag av metall. Perfekt för som en golvplatta med bra grepp och en halksäker yta. Använd gärna dessa som golv i en dusch, badrum eller en hall. Plattan är dessutom frosttålig vilket gör att den kan användas utomhus i uterum eller en terrass.</p> 949

Konradssons Vanue Metall Svart 10x10 cm

Konradssons Vanue Metall Svart 10x10 cm är en rustik platta perfekt för som en golvplatta med bra grepp och en halksäker yta. Plattan har en känsla och inslag av metall.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
konradssons
854 SEK / m2
949 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7051

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory