product
3937Konradssons Pantheon ares grå 25X50 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/konradssons-pantheon-ares-gra-25x50-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Pantheon-ares-gra-25x50-Konradssosn-Kakel_6492.jpgInStock1015SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-25x50-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/mattPantheon ares grå en serie som passar perfekt i badrum och kök. Plattorna kan läggas på både vägg och golv. 1015

Konradssons Pantheon ares grå 25X50 cm

Pantheon ares grå från Konradssons kakel är en platta som kan ge dig både en modern och gammalmodig karaktär i ditt hem. Plattan ger en väldigt lantlig känsla som passar perfekt på både golv och väggar. Plattan har inslag av brunt, vitt och grått.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1015 SEK / m2

Artikelnummer: 5426

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop