product
12059Arredo Kakel Color Gris Plata Matt 100x300 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/arredo-kakel-color-gris-plata-matt-100x300-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-kakel-color-gris-plata-matt-100x300-mm-stonefactory.pngInStock339SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattGris Plata är ett grått kakel med matt yta i serien color som mäter 10x30 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket. <p> Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 489
Arredo Kakel Color Gris Plata Matt 100x300 mm

Arredo Kakel Color Gris Plata Matt 100x300 mm

arredo
339 SEK / förp.
489 SEK / förp.
339 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 254971

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gris Plata är ett grått kakel med matt yta i serien color som mäter 10x30 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket.

Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cm10x30
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm6
m21
Antal St33 st/frp
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop