product
21713Konradssons Metro Grå Blank 4,5x9,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-metro-gra-blank-45x95-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Metro-Gra-Blank-Stonefactory.jpgInStock1226SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-5x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kakel-vaggplattor/franskt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattorMetro serien från Konradssons kakel är mindre fasade plattor i storlek 4,5x9,5 cm som är sitter på ark för smidigt montering. Metro serien med dess mindre format ger den här klassiska fasade plattan ett nytt uttryck som lämpar sig bra för mindre utrymmen men som även fungerar bra på större ytor, som ger ett livligt intryck. Metro plattorna finns olika nyanser och färgerna har ett vackert djup med en lyster som ger en exklusiv upplevelse. 1226
Konradssons Metro Grå Blank 4,5x9,5 cm
Konradssons Metro Grå Blank 4,5x9,5 cm

Konradssons Metro Grå Blank 4,5x9,5 cm

konradssons
Mindre fasade plattor i storleken 4,5x9,5 cm, monterade på nät om 30x30 cm.
1226 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7227

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Metro serien från Konradssons kakel är mindre fasade plattor i storlek 4,5x9,5 cm som är sitter på ark för smidigt montering. Metro serien med dess mindre format ger den här klassiska fasade plattan ett nytt uttryck som lämpar sig bra för mindre utrymmen men som även fungerar bra på större ytor, som ger ett livligt intryck.
Metro plattorna finns olika nyanser och färgerna har ett vackert djup med en lyster som ger en exklusiv upplevelse.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm4,5x9,5 Fasade kakelplattor
YtaBlank
FärgGrå
Tjocklek i mm6,5 mm
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop