• Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
category

Fasade kakelplattor

Fasat kakel för en hemtrevlig känsla
Fasat kakel till kök ger en lantlig och härlig känsla. En fasad platta karakteriseras av den fasning som man hittar på sidorna med en lätt lutning och ger en levande effekt. Det innebär i praktiken att sidorna på plattan fasar nedåt mot sidorna och mittpartiet av plattan sticker upp.
 • Fasat kakel, en populär platta i många kök & badrum.


  Fasat kakel, en populär platta i många kök & badrum
  En av de kanske mest populära kakelplattorna i kök är just den fasade kakelplattan. De sneda kanterna urskiljer sig gentemot vanligt slät kakel och skapar på så sätt en lantlig och hemtrevlig känsla som uppskattas av de flesta.

  Läggning av kakel i förband
  Den kanske mest klassiska läggningstekniken av kökskakel med fasade kanter är att lägga dessa i förband. I praktiken innebär det att varje platta överlappar den andra precis på samma sätt som en tegelvägg. Vill man ha en mer modern känsla så lägger man dessa med raka linjer både horisontellt och vertikalt. Val av fog är väldigt personligt och kan ge olika slutresultat. Valet står vanligtvis mellan de tre färgval. Vit, grå eller grafit. Den vita fogen ger en mer modern känsla, men även en clean look, den grå är ett praktiskt val då det är enkelt att hålla rent, och grafit ger en rustik look med karaktär av bistro. Så som ni förstår så är detta upp till var och en och väldigt personligt. Med rätt belysning så kan ni framhäva fasningen på plattorna. Spotlights och belysning under skåpen är ett måste för att verkligen få fram plattornas vackra fasning.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory