• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
41864Centro C2 Vit Matt 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/centro-c2-vit-matt-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/C2-Vit-Matt-10x10.jpgInStock349SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/matt<P>Denna mattglaserad keramisk klinker ger tack vare sin vita matta yta ett rent och fräscht intryck. Enkel och bekväm och bryter bra till allt. </P> <P>Serien finns i flera storlekar.</P> <P>Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.</P>465

Centro C2 Vit Matt 10x10 cm

C2 Vit Matt från Centro kakel och klinker är möjligheterna platta. Passa Utmärkt till horisontella och vertikala ytor inom- och utomhus.
centro
349 SEK / m2
465 SEK / m2

Artikelnummer: 121290

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop