product
5637CC Höganäs Nova Arquitectura Lead Grey flera storlekarhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/cc-hoganas-nova-arquitectura-lead-grey-flera-storlekar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lead-grey.jpgInStock461SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x30-cm/inomhusNova Arquitectura serien från CC Höganäs innehåller massor av valmöjligheter. Nova Arquitectura består av en komplett serie i oändligt många storlekar och färger så att du kan kombinera dina rum precis i de format och färger du vill. 615
CC Höganäs Nova Arquitectura Lead Grey flera storlekar

CC Höganäs Nova Arquitectura Lead Grey flera storlekar

höganäs
461 SEK / m2
615 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1715-0252

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nova Arquitectura serien från CC Höganäs innehåller massor av valmöjligheter. Nova Arquitectura består av en komplett serie i oändligt många storlekar och färger så att du kan kombinera dina rum precis i de format och färger du vill.

Specifikationer

VarumärkeCC Höganäs
Storlek i cmFlera Storlekar
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm7
m21
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop