product
6232CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekorhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/cc-hoganas-new-orleans-royal-street-20x20x105-mm-6232?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/CCHNewOrleansDekor1020.jpgInStock870SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/gult-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-40x40-cm<p><strong><strong>Produktbeskrivning: </strong></strong>Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Samtliga plattor varierar kraftigt i färg och bör sättas i en jämn blandning för bästa resultat. Grundplattorna kan kombineras med tillhörande dekorplattor för att tydliggöra en look som påminner om tidigt 1900-tal i stadsmiljö. Dekorplattorna kommer i 20-30 olika mönster. 1160
CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor
CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor
CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor
CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor
CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor

CC Höganäs New Orleans Royal Street Dekor

höganäs
870 SEK / m2
1160 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 1066-0012

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Produktbeskrivning: Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Samtliga plattor varierar kraftigt i färg och bör sättas i en jämn blandning för bästa resultat. Grundplattorna kan kombineras med tillhörande dekorplattor för att tydliggöra en look som påminner om tidigt 1900-tal i stadsmiljö. Dekorplattorna kommer i 20-30 olika mönster.


Specifikationer

VarumärkeCC Höganäs
Storlek i cmFlera Storlekar
YtaMatt
FärgMönstrad Brun
Tjocklek i mm10,5
m21
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop