product
6230CC Höganäs New Orleans Royal Streethttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/cc-hoganas-morkgra-20x20x4-mm-nat-327x327-mm-6230?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/CCHNewOrleansRS.jpgInStock870SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/gult-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-40x40-cm<p><strong><strong>Produktbeskrivning: </strong></strong>Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Dessa kan kombineras med tillhörande dekorplattor för en look som påminner om tidigt 1900-tal i stadsmiljö. 1160
CC Höganäs New Orleans Royal Street
CC Höganäs New Orleans Royal Street
CC Höganäs New Orleans Royal Street
CC Höganäs New Orleans Royal Street
CC Höganäs New Orleans Royal Street

CC Höganäs New Orleans Royal Street

höganäs
870 SEK / m2
1160 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 1066-0028

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Produktbeskrivning: Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Dessa kan kombineras med tillhörande dekorplattor för en look som påminner om tidigt 1900-tal i stadsmiljö.


Specifikationer

VarumärkeCC Höganäs
Storlek i cmFlera Storlekar
YtaMatt
FärgBetonginspirerad Brun
Tjocklek i mm10,5
m21
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop