product
26294Bricmate J Skirting Norrvange Light Grey 48x598 (mm)https://www.stonefactory.se/inomhus/bricmate-j-skirting-norrvange-light-grey-48x598-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-j-skirting-norrvange-light-grey-48x598-mm-stonefactory.se.jpgInStock878SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-75x150-cm/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-75x150-cm/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenBricmates serie J Norrvange har en matt yta och varierar likt originalstenen i mönster och nyans. Den greige färgade klinkerplattan med gråbruna fossilliknande detaljer tillverkas med modern teknik vilket speglas i plattorna som genom sin rika variation av både färger och mönster passar både privata och offentliga interiörer som badrum, kök och golv. Skirting är ett bra alternativ som avslut med en rundad kant. Det är 5st i varje kartong. 1045
Bricmate J Skirting Norrvange Light Grey 48x598 (mm)

Bricmate J Skirting Norrvange Light Grey 48x598 (mm)

bricmate
878 SEK / förp.
1045 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 36709

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bricmates serie J Norrvange har en matt yta och varierar likt originalstenen i mönster och nyans. Den greige färgade klinkerplattan med gråbruna fossilliknande detaljer tillverkas med modern teknik vilket speglas i plattorna som genom sin rika variation av både färger och mönster passar både privata och offentliga interiörer som badrum, kök och golv.
Skirting är ett bra alternativ som avslut med en rundad kant. Det är 5st i varje kartong.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm4,8x59,8
YtaMatt
FärgKalksten Ljusgrå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop