product
12425Arredo Kakel Anadolu Beige List 80x200 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/arredo-kakel-anadolu-beige-list-80x200-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-kakel-anadolu-beige-80x200-mm-dekor-list-1-stonefactory.jpgInStock19SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattorKlassisk bård i beige färg med tidlöst mönster. Mycket fin att dekorera badrummet med. <p> Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 19
Arredo Kakel Anadolu Beige List 80x200 mm
Arredo Kakel Anadolu Beige List 80x200 mm

Arredo Kakel Anadolu Beige List 80x200 mm

arredo
Dekorativ kakelplatta.
19 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 450120A

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klassisk bård i beige färg med tidlöst mönster. Mycket fin att dekorera badrummet med.

Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cmList 8x20
YtaBlank
FärgBeige
Tjocklek i mm7
Antal St1 st/frp
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop