product
315Konradssons Antica grå 10x10https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/antica-gra-10x10?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/antica-gra_382.JPGInStock292SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/kampanjer<p>Antica serien lämpar sig ypperligt för att klä väggarna i ett badrum. Dess något ojämna struktur gör att plattan känns exklusiv och levande. Antika serien finns i fem vackra kulörer och är en kakelplatta av absolut högsta kvalitet.</p> 530
Konradssons Antica grå 10x10
Konradssons Antica grå 10x10
Konradssons Antica grå 10x10

Konradssons Antica grå 10x10

Lagerrensning. Först till kvarn!

konradssons
En snygg kakelplatta med viss variation och skiftning i ytan. Detta skapar ett snyggt skimmer vid rätt belysning samtidigt som kaklet får en djupare och varmare känsla. Perfekt att klä badrumsväggen eller liknande.

Utgående artikel. Gäller så länge lagret räcker.
292 SEK / m2
530 SEK / m2

163 st

Artikelnummer: 1102

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Antica serien lämpar sig ypperligt för att klä väggarna i ett badrum. Dess något ojämna struktur gör att plattan känns exklusiv och levande. Antika serien finns i fem vackra kulörer och är en kakelplatta av absolut högsta kvalitet.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x10
YtaBlank
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop