product
26963Hill Ceramic Klinker Endurance Grå Rustik 33x33 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/hill-ceramic-klinker-endurance-gra-rustik-33x33-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-klinker-endurance-gra-rustik-33x33-cm-stonefactory.se.jpgInStock413SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhusEndurance klinker 33.3x33.3 cm kan användas både till vägg och golv. Endurance har en rustik grå yta med en rund kant. Det nominella måttet på denna platta är 333x333 mm. samt har en sten textur. Plattan är frostsäker och tål golvvärme. Endurance är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.537
  • Hem
  • Inomhus
  • Hill Ceramic Klinker Endurance Grå Rustik 33x33 cm
Hill Ceramic Klinker Endurance Grå Rustik 33x33 cm

Hill Ceramic Klinker Endurance Grå Rustik 33x33 cm

hill
413 SEK / förp.
537 SEK / förp.
413 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLST5702

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Endurance klinker 33.3x33.3 cm kan användas både till vägg och golv. Endurance har en rustik grå yta med en rund kant. Det nominella måttet på denna platta är 333x333 mm. samt har en sten textur. Plattan är frostsäker och tål golvvärme. Endurance är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm33,3x33,3
YtaRustik
FärgGrå
Tjocklek i mm13
m21
Antal St9/frp
MaterialKlinker
PEI-värde4
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop