product
27018Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/hill-ceramic-klinker-dekor-svart-ljusgra-matt-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-klinker-dekor-svart-ljusgra-matt-20x20-cm-stonefactory.se.jpgOutOfStock350SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhusTiber klinker 20,0x20,0 cm kan användas både till vägg och golv. Tiber har en matt svart yta med en rund kant. Det nominella måttet på denna dekor är 200x200 mm. samt har en betong textur. Den lämpar sig i badrum, hall och kök. Tiber är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.455
  • Hem
  • Inomhus
  • Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cm
Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cm
Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cm
Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cm

Hill Ceramic Klinker Dekor Svart/Ljusgrå Matt 20x20 cm

hill
350 SEK / förp.
455 SEK / förp.
438 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.80m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: KLM7623

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tiber klinker 20,0x20,0 cm kan användas både till vägg och golv. Tiber har en matt svart yta med en rund kant. Det nominella måttet på denna dekor är 200x200 mm. samt har en betong textur. Den lämpar sig i badrum, hall och kök. Tiber är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgMönstrad Svart, Ljusgrå, Grå
Tjocklek i mm7,5
m20,8/frp
Antal St20/frp
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop