product
27253Hill Ceramic Kakel Monocolor Vit 10x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/hill-ceramic-kakel-monocolor-vit-10x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-kakel-monocolor-vit-10x20-cm-stonefactory.se.jpgInStock221SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/franskt-kakel/inomhusMonocolor kakel 10.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Monocolor är blank vit yta med en rund kant samt en yta med enfärgad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 100x200 mm. och har en vit färgton. Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis badrum och kök. Monocolor är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.322
  • Hem
  • Inomhus
  • Hill Ceramic Kakel Monocolor Vit 10x20 cm
Hill Ceramic Kakel Monocolor Vit 10x20 cm
Hill Ceramic Kakel Monocolor Vit 10x20 cm

Hill Ceramic Kakel Monocolor Vit 10x20 cm

hill
221 SEK / förp.
322 SEK / förp.
221 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: KASC4020

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Monocolor kakel 10.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Monocolor är blank vit yta med en rund kant samt en yta med enfärgad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 100x200 mm. och har en vit färgton. Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis badrum och kök. Monocolor är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm10x20
YtaBlank
FärgVit
Tjocklek i mm6,7
m21/frp
Antal St50/frp
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop