product
27024Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/hill-ceramic-kakel-dekor-granada-paris-ljusbeige-relief-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-kakel-dekor-granada-paris-ljusbeige-relief-20x20-cm-stonefactory.se.jpgOutOfStock266SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhusGranada kakel 20.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Granada är matt: relief: beige yta med en rund kant samt en yta med mönstrad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 200x200 mm. och har en beige färgton, Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna dekor lämpar sig för är exempelvis badrum, kök och hall. Granada är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.321
  • Hem
  • Inomhus
  • Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cm
Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cm
Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cm
Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cm

Hill Ceramic Kakel Dekor Granada Paris Ljusbeige Relief 20x20 cm

hill
266 SEK / förp.
321 SEK / förp.
475 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.56m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: KLM7685

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Granada kakel 20.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Granada är matt: relief: beige yta med en rund kant samt en yta med mönstrad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 200x200 mm. och har en beige färgton, Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna dekor lämpar sig för är exempelvis badrum, kök och hall. Granada är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgMönstrad Beige
Tjocklek i mm7,5
m20,56/frp
Antal St14/frp
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop