• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
27011Hill Ceramic Kakel Artesana Brun Matt Hel 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/hill-ceramic-kakel-artesana-brun-matt-hel-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-kakel-artesana-brun-matt-hel-20x20-cm-stonefactory.se.jpgInStock350SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhusArtesana kakel 20.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Artesana är matt brun yta med en rund kant samt en yta med enfärgad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 200x200 mm. och har en brun färgton, Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis badrum,kök och hall. Artesana är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.455
 • Hem
 • Inomhus
 • Hill Ceramic Kakel Artesana Brun Matt Hel 20x20 cm
Hill Ceramic Kakel Artesana Brun Matt Hel 20x20 cm

Hill Ceramic Kakel Artesana Brun Matt Hel 20x20 cm

hill
350 kr
455 kr
438 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 0.8m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLM7116

Enhet: förp.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Artesana kakel 20.0x20.0 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Artesana är matt brun yta med en rund kant samt en yta med enfärgad textur. Det nominella måttet på detta kakel är 200x200 mm. och har en brun färgton, Kakel är generellt inte frostsäkert så det lämpar sig endast för inomhus användning. Utrymme som denna platta lämpar sig för är exempelvis badrum,kök och hall. Artesana är kvalitets kakel från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgBrun
Tjocklek i mm7,5
m20,8/frp
Antal St20/frp
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop