• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7489Centro Norrvik Rekt Svart 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknande/hansa-keramik-norrvik-rect-svart-klinker-30x60-cm-7489?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Norrvik-Rekt-Svart-30x60-cm-inspiration-Stonefactory.jpgInStock514SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeCentros serie Norrvik är en serie kantsågade (laserskurna) granitkeramikplattor och med det naturtrogna utseendet av sten lämpar sig plattorna utmärkt även för utomhusmiljö. Plattorna har varierande mönster tack vare avancerad digital tryckteknik som gör att plattorna håller en hög kvalité. Serien är ett utmärkt alternativ i offentlig miljö såväl som i det privata hemmet. <P> Serien finns i flera färger och storlekar. 685

Centro Norrvik Rekt Svart 30x60 cm

Serie Norrvik har ett mycket naturtroget stenutseende och när de ligger på plats, efter plattsättning är det som om de alltid legat där.
centro
514 SEK / m2
685 SEK / m2

Artikelnummer: 125218

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop