product
19112Bricmate Marmor U Hexagon Medium Carrara Honed 50x50mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/bricmate-marmor-u-hexagon-medium-carrara-honed?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-marmor-u-hexagon-medium-carrara-honed-stonefactory.se.jpgInStock976SEK/inomhus/marmor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/mosaik/inomhus/marmormosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/mosaik/stenmosaik/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor<p>Detta är en otroligt snygg och exklusiv vit marmor från Italien som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och Bianco Carrara marmorn passar bra i badrum på både golv och vägg. Under året har många av våra kunder efterfrågar just denna storleken i matt yta vilket vi nu kan erbjuda dig! Förutom stenmaterial i Bianco Carrara finns den även i grön eller grå marmor i samma storlek. Hexagonerna kommer på nät om 300x305mm för enkel och snabb montering. Då varje mosaik har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även när golvet är blött.</p> 1148
  • Hem
  • Inomhus
  • Bricmate Marmor U Hexagon Medium Carrara Honed 50x50mm
Bricmate Marmor U Hexagon Medium Carrara Honed 50x50mm

Bricmate Marmor U Hexagon Medium Carrara Honed 50x50mm

Säljs per förp

bricmate
976 SEK / förp.
1148 SEK / förp.
2122 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.46m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 34111

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en otroligt snygg och exklusiv vit marmor från Italien som är utskuren i hexagoner. Alla kanter är rakskurna och Bianco Carrara marmorn passar bra i badrum på både golv och vägg. Under året har många av våra kunder efterfrågar just denna storleken i matt yta vilket vi nu kan erbjuda dig! Förutom stenmaterial i Bianco Carrara finns den även i grön eller grå marmor i samma storlek. Hexagonerna kommer på nät om 300x305mm för enkel och snabb montering. Då varje mosaik har fog emellan så ger det även ett bra halkskydd även när golvet är blött.


Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cmHexagon 5x5 Ark 28,8x27,8
YtaHoned
FärgVitgrå
Tjocklek i mm10
m20,46
Antal St5
MaterialMarmor
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop