• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
48597Bricmate J66 Runö Grey 598x598 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalksten/bricmate-j66-runo-grey-598x598-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-J66-Runo-Grey-598x598-mm-inspiration-badrum-Stonefactory.jpgInStock858SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenSerien J Runö från Bricmate är inspirerad av den ljusa kalkstenen från Östersjön, som går under namn som Baltic Grey & Reval Kalksten. Detta är en fantastisk imitation med ett naturtroget utseende med alla de underbara fördelar som finns hos granitkeramiken. <P> Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Materialet tål starka rengöringsmedel, syror och livsmedel samt högt slitage från såväl gångtrafik som köksredskap. Passar de flesta ytor i såväl hemmamiljö som offentliga rum och ytor. Utmärkt för dig som vill ha ett underhållsfritt och reptåligt golv. <P> Bricmates granitkeramik är industriellt tillverkad på toppmoderna fabriker i Italien och Spanien. Läs gärna mer under rubriken Granitkeramik i huvudmenyn. <P> Serien finns i flera storlekar och lämpar sig väl på både golv och vägg. <P> Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1073
-20%

Bricmate J66 Runö Grey 598x598 mm

Bricmates serie J Runö är en granitkeramik i en varmgrå ton och är inspirerad av kalksten och har en matt yta. Runö är inspirerad av kalkstenen som sträcker sig från Öland, under Östersjön och de gamla svenskbygderna på öarna utanför Estlands kust och vidare genom Tallinn upp mot St Petersburg. Kalkstenen som går under flera namn så som Baltic Grey & Reval Kalksten, har länge brutits längs den här linjen i flera generation och kalkstenen har använts flitigt på byggnader över hela Skandinavien.


Serie J Runö är en naturtroget utseende och har fosilliknande detaljer och vackert varierande tonskillnader mellan plattorna.

bricmate
858 SEK / förp.
1073 SEK / förp.
795 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Artikelnummer: 39101

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory